Méga goeie EK-deal bij de Action: spotgoedkope beamer

Beamer

Zó willen wij de wedstrijden wel bekijken!

Het EK is begonnen en wij zijn helemaal in de voetbalsferen. Het liefst volgen we de wedstrijd vanaf een groot scherm, maar soms is dat nogal lastig. De kroegen zitten stampvol en thuis heb je maar een kleine televisie, maar gelukkig brengt Action je nu de oplossing. De winkelketen heeft nu namelijk een EK-deal; een projector voor een klein prijsje. Rennen, want hij is bijna uitverkocht!

Voor een prikkie

Wie denkt dat je een vermogen kwijt bent als je een eigen thuisbioscoop wil creëren, heeft het dus goed fout! Nou ja, als je bij de Action gaat winkelen in ieder geval. Bij de low budget winkelketen betaal je voor slechts €89,95 deze geweldige LED projector. Zo creëer je de grootsheid van een eigen bioscoop voor een prikkie, gewoon in eigen woonkamer!

Specificaties

Het is dé perfecte manier om deze zomer van het EK voetbal te genieten, maar met het scherm kun je ook een gezellige movienight met vriendinnen of een romantische date met je lover organiseren. Het scherm is 287,79 cm breed en 161,88 cm hoog, dus groot genoeg om al je vrienden mee te laten kijken.

De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 meter.

Beamer

”Een avond Netflix of Videoland kijken, krijgt een compleet andere dimensie. Kijk samen met familie of vrienden naar de beelden die deze projector op je muur tovert”, omschrijft de winkelketen het product op hun website. ”Nu heb je gewoon je eigen thuisbioscoop voor deze onwaarschijnlijk lage prijs.”

Tijdelijke online deal

Wij voorspellen echter dat dit coole item binnen no-time is uitverkocht, dus mocht je dit pareltje willen bemachtigen moet je er snel bijwezen! Het heeft overigens geen zin om je te haasten naar de Action, want het product is uitsluitend online verkrijgbaar. Good to know!

Lees ook: lekker loungen: deze terrashaard van de Action wil je hebben!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock