Bijzonder: Meghan Markle blijkt eigenlijk een andere voornaam te hebben 

Officieel gezien is Meghan niet haar echte voornaam

Een nieuwe shock voor de Britse royaltyliefhebbers. Enige tijd geleden namen Harry en Meghan het besluit afstand te doen van hun koninklijke titel als hertog en hertogin van Sussex. Toch zijn ze nog niet af van de felle Britse media, want ze zijn er onlangs achtergekomen dat Meghan helemaal niet de officiële voornaam van Meghan Markle is. Maar wat is dan wel haar echte naam?

Geboorteakte Archie

Het nieuws dat Harry en Meghan afstand namen van hun koninklijke titel kwam als een donderslag bij heldere hemel. Prins Harry had zelfs het Britse koningshuis nog niet op de hoogte gebracht voor de bekendmaking. Ondanks alle ophef leek het koninklijk paar weer langzaam op te bloeien na de extreme druk en hectiek die de media afgelopen jaren veroorzaakten. Toch zijn de twee helaas nog niet van de media af, want onlangs wist Page Six de geboorteakte van Archie in handen te krijgen. Hier deden ze een bijzondere ontdekking over de echte voornaam van Meghan Markle.

Echte voornaam Meghan Markle

Op de gelekte geboorteakte van Archie staat de volledige naam van Meghan weergeven als Rachel Meghan Markle. Rachel zou dus haar officiële voornaam zijn, net als haar personage in de serie Suits waar de voormalige actrice meerdere seizoenen een grote rol in speelde. Het is niet uniek dat acteurs een tweede naam kiezen om als voornaam te gebruiken. Wat echter wel erg opvallend is, is de functieomschrijving van Meghan op de akte. Op de akte wordt ze namelijk prinses van het Verenigd Koninkrijk genoemd en niet, zoals we haar kenden Hertogin van Sussex.

Meghan Markle als prinses?

Page Six verklaart dat Meghan op haar trouwdag de titel van Hertogin van Sussex heeft gekregen van koningin Elizabeth. “Echter is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam”, aldus Page Six. Officieel is Meghan Hare Hoogheid Prinses Henry van Wales via haar man Harry. Ook weet het Amerikaanse blad het gigantische bedrag te benoemen dat de bevalling van de kleine Archie heeft gekost. Volgens het blad heeft dit namelijk 23.137 euro voor een enkele nacht in het Portal Hospital gekost.

Afstand van koninklijke titel

De nieuwe ontdekking afkomstig van de geboorteakte zet inmiddels niet veel zoden aan de dijk, want sinds Harry en Meghan afstand hebben gehad van hun koninklijke titel, heeft Meghan ook afscheid genomen van haar titel als prinses.

Lees ook: Zo zou Meghan Markle eruitzien met een blonde coupe

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Photographer: The Mega Agency