Grote kans dat Meghan Markle binnenkort al in het openbaar treedt

Britse media speculeren erop los

Een paar dagen na de bevalling stond Meghan Markle de pers kort te woord over baby Archie, maar verder geniet ze optimaal van haar zwangerschapsverlof. De hertogin van Sussex is van plan om drie maanden op zwangerschapsverlof te gaan, maar grote kans dat we binnenkort toch een glimp van haar op kunnen vangen.

Britste media melden dat we Meghan waarschijnlijk al snel in het openbaar te zien is, om de verjaardag van koningin Elizabeth te vieren.

Zwangerschapsverlof

Meghan Markle zweeft momenteel op een roze -of eigenlijk blauwe- babywolk. Op 6 mei werden zij en haar echtgenoot prins Harry de trotse ouders van Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Momenteel is de hertogin nog op zwangerschapsverlof, de agenda van de kersverse moeder blijft voorlopig dan ook vrij van koninklijke verplichtingen. Hoewel, de kans is groot dat ze toch al eerder -eenmalig- in het openbaar treedt.

Trooping the colour

Britse media vermoeden dat Meghan al eerder in het openbaar treedt, namelijk tijdens de Trooping the colour-parade op zaterdag 8 juni. Trooping the colour is een ceremonie die elk jaar gehouden wordt op de zaterdag voor of na 10 juni. Deze parade wordt georganiseerd om de verjaardag van koningin Elizabeth te vieren. Ondanks dat koningin Elizabeth niet op deze dag jarig is -ze is 21 april jarig- betekent deze dag veel voor de vorstin. Zo bracht Kate Middleton vorig jaar, twee weken na de geboorte van Prins Louis, dan ook een verrassingsbezoek aan Trooping the colour. De Britse media verwachten dat Meghan het voorbeeld van haar schoonzus volgt en ook een bezoekje brengt aan Trooping the colour.

Wij zijn benieuwd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Trooping the Colour? El 9 de junio de 2018; los Duques de Sussex, Harry y Meghan, asistieron al Trooping the Colour, siendo el primero para Meghan y luego de que ambos llegaran a su luna de miel. Meghan y Harry compartieron carruaje para luego llegar a Buckingham a esperar a la Reina y ver el espectaculo aereo. Meghan uso un vestido rosa empolvado con botones y escote Bardot y una pamela a juego de Philip Tracy. #troopingthecolour #britishroyalfamily #duquesdesussex #meghanmarkle #thedukeandduchessofsussex #duquesadesussex #duchessofsussex #archieharrison #archiemountbattenwindsor #principeharry #dukeofsussex #principelouis #princelouis #princelouisofcambridge #louisarthurcharles #princesacharlotte #princesscharlotteofcambridge #princesscharlotte #charlotteelizabethdiana #principegeorge #princegeorge #princegeorgeofcambridge #katemiddleton #georgealexanderlouis #principewilliam #dukeofcambridge #duquesadecambridge #duchessofcambridge #duquesdecambridge #thedukeandduchessofcambridge

Een bericht dat is gedeeld door @ royalscambridge_sussex op

Lees ook: Roxeanne Hazes nog steeds beduusd over breuk met broertje André

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Margriet, Telegraaf | Beeld: Commons Wikimedia, Office of the Governor General Harr