Zo zou Meghan Markle eruitzien met een blonde coupe

De hertogin van Sussex kan het goed hebben!

Meghan Markle en prins Harry zijn na een lange vakantie terug van weggeweest, dat dachten we althans. Het koninklijke stel vertoefde zo’n zes weken in Canada om tot rust te komen. En blijkbaar ook om belangrijke knopen door te hakken. Zo maakte het stel donderdag bekend een stap terug te doen. Fans van het koninklijke stel hoopten dat ze – na de vakantie van het stel – nu weer konden genieten van alle prachtige outfits van Meghan. Meghan komt immers altijd piekfijn voor de dag en haar donkere lokken zitten altijd perfect. Inmiddels is de zogenoemde Megxit of Sussexit het gesprek van de dag, maar voor die tijd bogen fans van het stel zich nog over de vraag: ‘Hoe ziet Meghan eruit met blond haar?’ 

Eerste werkbezoek

De hertog en hertogin hadden het ontzettend fijn op Vancouver Island in British Columbia. Het eerste werkbezoek van het stel in 2020 – wellicht ook meteen het laatste werkbezoek –  was dan ook aan het Canada House in Londen. Daar bedankten ze de hoge commissaris – oftewel de ambassadeur – Janice Charette voor de gastvrijheid in Canada. Meghan werd na haar bezoek aan Londen House online wederom geprezen om haar stijl. De hertogin droeg een prachtige camel-kleurige jas, een lichtbruine trui en een donkerbruine rok. Deze bruine look paste perfect bij haar donkere haren, maar hoe zou een blonde look de hertogin staan?

Blonde coupe

Het Instagramacount Goddess Women geeft beroemde vrouwen graag een andere hairdo. Degene die achter dit account zit, doet dat niet door de schaar in iemands lokken te zetten. Met behulp van photoshop meet Goddess Women celebs een nieuwe look aan. Meghans haar werd onlangs in de ‘verf’ gezet en de hertogin van Sussex kreeg daardoor blonde lokken! Wat vind jij van het resultaat?

Bekijk de foto van Meghan met blond haar hier.

Lees ook: Bridget verrast grote liefde André tijdens tv-opnames

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Goddess Women , Town and Country | Beeld: Videostill YouTube