Oei! Meghan Markle is in crisisoverleg met haar assistenten en dit is de reden waarom

Meghan Markle voert crisisgesprekken met assistenten

Meghan Markle, de kersverse aanwinst binnen de koninklijke familie, is de laatste tijd nogal eens in opspraak. Zo wordt ze verweten zich niet altijd aan de etiquette van het Britse koningshuis te houden en ging er een gerucht rond over een vermeende ruzie met Kate Middleton. Aan de rumoer rond de hertogin van Sussex komt vooralsnog nog geen einde. De vader van Meghan, Thomas Markle, deed in een recent interview een boekje open over zijn dochter en stak zijn gevoel niet onder stoelen of banken. Dit interview was voor Meghan de aanleiding van een reeks crisisgesprekken met haar vertrouwenspersonen binnen het koningshuis.

Meghan’s vader zorgt nogal voor wat ophef.

Thomas Markle

Thomas Markle, de vader van Meghan, vertelde deze week in een interview met Good Morning Britain dat hij geen contact meer met zijn dochter heeft gehad na haar huwelijk met prins Harry. Volgens Thomas is dit Meghan’s schuld en hij neemt het haar dan ook erg kwalijk. Hij zegt zijn dochter dagelijks een berichtje te sturen, maar hij krijgt nooit een reactie van haar. ”Ik snap niet waarom ze me ineens volledig de rug toekeert”, zegt Thomas in het interview. ”Mijn dochter is me ontzettend dierbaar en ik zou heel graag willen dat ze contact met me opneemt. Ik blijf per slot van rekening haar vader.”

Koningshuis

Volgens een bron in The Mirror is de koninklijke familie niet erg gediend van de actie van Thomas Markle. Ze zijn verbolgen en vinden zijn uitspraken ‘een stap te ver’ gaan. De royals zijn bang dat het de reputatie van hun nieuwe hertogin aantast. Het interview van haar vader was voor Meghan de reden voor een reeks crisisgesprekken met haar vertrouwenspersonen binnen het paleis. Er heeft overleg plaatsgevonden over de manier waarop er met deze gevoelige situatie om moet worden gegaan.

Lees ook: Zo ziet Julie Andrews uit The Sound of Music er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Wikimedia Commons