Meghan Markle lanceert haar eerste kookboek en heeft een zoet moment met prins Harry

De Hertogin van Sussex lanceert een kookboek voor het goede doel

Meghan Markle en prins Harry vierden gisteren de lancering van Meghans kookboek Together: Our Community Cookbook. Het allereerste event van Meghan werd gehouden in de tuin van Kensington Palace. Prins Harry was de perfecte echtgenoot en steunde zijn vrouw in haar allereerste project, tevens fikste hij ook even haar kapsel.

Ze delen weer een zoet momentje.

Together: Our Community Cookbook

Meghan lanceerde haar eerste kookboek samen met de vrouwen van de Grenfell Tower community. In het boek staan vijftig persoonlijke recepten van de slachtoffers van de grote brand in Grenfell Tower. Met de opbrengst van het boek hoopt de nieuwbakken hertogin extra geld te verdienen om de Hubb Community Kitchen te onderhouden. De lancering werd gevierd in de tuin van Kensington Palace en Meghans grootste fans, haar moeder en prins Harry, waren als trotse toeschouwers aanwezig. Ook hield Meghan een speech waar velen van onder de indruk waren. Zo vonden de toeschouwers dat de 37-jarige hertogin uit het hart sprak en waren ze onder de indruk dat Meghan geen briefje bij zich had.

 

Als je haar maar goed zit

Hoewel de lancering van het kookboek het hoogtepunt was van de dag, waren alle ogen ook gericht op prins Harry en Meghan Markle als stel. Zo scoorde prins Harry veel punten bij het publiek toen hij Meghans haar weer in orde bracht. Tijdens het evenement waaide het behoorlijk hard en wapperden de lokken van Meghan alle kanten op. Bekijk het zoete moment hieronder.

 

Lees ook: Prins William onthult wat de nieuwste obsessie van Prins George is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Elle, Prima | Beeld: videostill