Dit mag Meghan Markle niet meer eten nu ze een royal is

Queen Elizabeth verbiedt Meghan een bepaald ingrediënt te eten

Nu Meghan Markle officieel onderdeel is van de koninklijke familie, dient ze zich te houden aan de etiquette en regels die bij het vorstelijke bestaan horen. Dat ze hierdoor dingen moet laten, blijkt ook nu weer eens. Zo wordt haar verboden om maaltijden te eten die een specifiek ingrediënt bevatten. Queen Elizabeth wil het in geen enkel gerecht verwerkt hebben en verbiedt de gehele koninklijke familie dit te eten. 

Queen Elizabeth heeft een enorme hekel aan dit ingrediënt.

Knoflook

Meghan Markle mag geen knoflook meer eten van Queen Elizabeth. Dit ingrediënt is verboden voor de hele royal family, omdat de Queen er schijnbaar totaal niet van houdt. Dit klinkt natuurlijk erg streng, maar er valt ook iets voor te zeggen. Nu Meghan hertogin is, moet ze regelmatig samen met Harry op officiële gelegenheden verschijnen. Een slechte adem door een knoflookwalm is dan natuurlijk niet gepast.

Royal chef

Darren McGrady is de chefkok van het koninklijk huis. Hij vertelt aan Express dat hij nooit iets met knoflook mag serveren, maar ook geen gerechten met veel uien erin. Volgens hem ‘haat Queen Elizabeth knoflook en verbant ze het uit elk gerecht.’ Dit zijn echter niet de enige etenswaren die in het koninklijk huis verboden zijn: schelpdieren mogen bijvoorbeeld ook niet geserveerd worden. Niet omdat Queen Elizabeth ze niet lekker vindt, maar met het oog op de veiligheid. Het risico op voedselvergiftiging is namelijk groot als er schelpdieren op het menu staan.

Liefhebber

Een domper voor Meghan, die blijkbaar een enorme liefhebber is van knoflook. Dat wordt dus geen bordje spaghetti aglio e oli0 tijdens haar verblijf in het paleis. Gelukkig mag ze dit thuis wel eten, mits er geen groot evenement op de planning staat!

Lees ook: Oei! Meghan Markle is in crisisoverleg met haar assistenten en dit is de reden waarom

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill