Meghan Markle is bevallen

Sussex Royal bevestigt dat Meghan Markle is bevallen

Na de aankondiging dat prins Harry en Meghan Markle een kindje verwachten op 15 oktober, waren fans in rep en roer. Er ontstonden meteen weddenschappen over het geslacht en de naam. Nu is het dan eindelijk zo ver: Meghan en Harry zijn trotse ouders geworden van een jongetje.

Het heuglijke nieuws werd bekend gemaakt op het Instagram-account van prins Harry en Meghan Markle.

Aankondiging

De aankondiging van Meghan Markle’s zwangerschap was op 15 oktober, vlak voordat het stel op reis ging door Australië en Nieuw-Zeeland. Vanaf dat moment groeide Meghan’s buik snel en waren alle ogen op haar gericht. Bij de aankondiging werd meteen bekend gemaakt dat Meghan in de lente van 2019 was uitgerekend. Slimme rekenaars begonnen meteen te tellen en calculeerden dat ze eind april of begin mei zou bevallen. De uiteindelijke geboortedatum van de nieuwe koninklijke baby is 6 mei 2019.

Naam

De naam van de kersverse Sussex-telg is nog niet bekend. Het kindje kwam maandagochtend ter wereld. Het bericht op Instagram informeert dat Meghan en haar kind beide in goede gezondheid verkeren. Dit is het eerste kind van prins Harry en Meghan.

 

Lees ook: Meghan Markle en koningin Máxima hebben hetzelfde beautygeheim

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Kensington Palace | Beeld: Videostill