Meghan Markle praat voor het eerst over prins Harry: “We zijn gelukkig en verliefd”

Eerder repte ze geen woord over de prins

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de wereld in rep en roer was. Naar verluidt was prins Harry niet langer meer op de markt. Op 8 november bevestigde de prins dat hij inderdaad een relatie met Suits-actrice Meghan Markle heeft en vroeg aan de paparazzi om haar met rust te laten. Sindsdien snakken royalty-fans naar meer informatie over het paar en wordt het stel op de voet gevolgd door de pers. Hoewel Meghan haar lippen stijf op elkaar hield en geen woord repte over haar prins op het witte paard, heeft ze die stilte nu eindelijk verbroken.

In het Amerikaanse magazine Vanity Fair deed de actrice voor het eerst een boekje open over haar relatie met de prins. In het artikel vertelt de brunette dat ze tot over haar oren verliefd is op de 32-jarige Brit en dat ze heel gelukkig zijn. Ook deelt ze waarom ze voorlopig als koppel uit de spotlights blijven. “We zijn een stel en we zijn verliefd. Er zal zeker een moment komen waarop we naar buiten treden en ons verhaal vertellen. Maar ik hoop dat mensen begrijpen dat dit ons moment is. Dat is net een deel van wat het zo speciaal maakt, dat het enkel van ons is. Persoonlijk hou ik wel van een geweldig liefdesverhaal. Maar uiteindelijk is het heel eenvoudig: we zijn twee mensen die heel erg gelukkig en verliefd zijn.”

Daten
Eind oktober draaide de royalty-geruchtenmolen overuren, want waren Meghan en Harry nou wel of niet een stel? 8 november bevestigde de prins via een statement dat dit het geval was. Hij liet zich echter niet uit over hoe lang de twee al een koppel waren. Aan Vanity Fair vertelt de actrice dat de twee elkaar in juli 2016 ontmoetten. Ook laat ze weten dat ze al een tijdje bij elkaar waren voor het wereldnieuws werd. “We waren al rustig aan het daten voor ongeveer zes maanden voor het wereldnieuws werd. Ikzelf ben niet veranderd, maar hoe mensen naar mij kijken wel. Ik ben nog precies dezelfde persoon als wie ik voor de relatie was, ik heb mezelf nooit laten definiëren door degenen met wie ik een relatie heb.”

Cuties ? #meghanmarkle #princeharry

Een bericht gedeeld door Meghan Markle & Prince Harry (@harrymeghan) op

Meghan and Harry in Africa ?? #meghanmarkle #princeharry

Een bericht gedeeld door Meghan Markle & Prince Harry (@harrymeghan) op

Bron: Vanity Fair | Beeld: videostill