Je raadt nooit welke bekende meidengroep mag optreden op de royal wedding

Meghan Markle

Prins Harry was vroeger fan van de meidengroep

Het duurt nog een aantal maanden voordat Prins Harry en Meghan Markle elkaar het jawoord geven, maar er wordt steeds meer bekend over de grote dag, zo ook over de gastenlijst. Eerder werd al bekend dat de Obama’s zijn uitgenodigd voor de bruiloft, maar nu blijkt dat de populaire Spice Girls ook aanwezig zullen zijn.

En niet zomaar als gasten..

Melanie Brown praatte per ongeluk haar mond voorbij.

Uitnodiging

“Ja, ik ga! Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen”, vertelde Melanie Brown tijdens de Amerikanse Talkshow The Talk. Melanie, die velen ook wel kennen als Scary Spice, verklapte dat zij en de andere zangeressen zijn uitgenodigd voor het huwelijk. Melanie, die absoluut niet te veel wilde zeggen, vertelde dat de uitnodiging prima was. “Het is gepast, meer zeg ik er niet over.”

Optreden

Ook laat de Daily Mail weten dat Mel Brown zou hebben verklapt te gaan optreden op het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Of dit waar is of slechts een gerucht is, is nog niet bekend, maar het zou niet vreemd zijn aangezien de prins als tiener groot fan was van de meidengroep, evenals zijn verloofde. In 1997, een paar maanden nadat Diana kwam te overlijden, bezocht Harry samen met zijn vader een concert van de meiden. De destijds 13-jarige mocht backstage komen en kreeg een kus van de dames.

Lees ook: Koningin Elizabeth zal niet bij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zijn om déze reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraph | Beeld: Commons Wikimedia, Mark Jones

Array