Familie Meiland zit niet te wachten op dagjesmensen

Chateau Meiland

Even gluren bij Chateau Meiland zit er niet in

De familie Meiland is razend populair sinds Martien, Erica, Maxime, Claire en Caroline te zien zijn in het SBS6-programma Chateau Meiland. De Meilandjes plukken de vruchten van hun bekendheid, maar ondervinden ook de nadelige gevolgen ervan. Steeds meer mensen komen een kijkje nemen bij het Franse Chateau, maar dat is volgens kasteelheer Martien niet de bedoeling.

Dagjesmensen zijn niet welkom bij Chateau Meiland.

Passanten

Pech voor de fans van Chateau Meiland die van plan waren een kort bezoekje te brengen aan het inmiddels beroemde kasteel. De familie Meiland zit niet te wachten op dagjesmensen die even het Chateau komen bekijken. Dit liet Martien weten in het NPO Radio 1-programma 1 op 1. “Lieve mensen, luisteraars. Dit chateau is alleen toegankelijk voor gasten die hier overnachten. Dus alstublieft geen passanten”, riep Martien op in de uitzending. “Daar hebben wij het veel te druk voor en wij willen natuurlijk alle aandacht geven aan de gasten.” Volgens de kasteelhouder staan er regelmatig Nederlanders aan de poort te rammelen om even een kijkje te nemen. “Vorige week liepen er mensen hier gewoon door de bosjes. Dat moeten we beslist niet hebben”, aldus Martien.

Chateau Meiland

Chateau Meiland was goed voor bijna een miljoen kijkers per week. Veel mensen konden geen genoeg krijgen van de klusavonturen van de hysterische Martien en zijn gezin. Onlangs werd duidelijk dat het programma een tweede seizoen krijgt. Daarin is volgend jaar te zien hoe de verbouwing van een bijgebouw verloopt.

Lees ook: Miljuschka doet het rustiger aan nadat ze vorige week instortte

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill