Meilandjes kopen pension in Noordwijk, vermoedelijk voor B&B

meilandjes

Het pand staat in de buurt van hun eigen huis

De familie Meiland heeft onlangs een pension in Noordwijk gekocht. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa, nadat Shownieuws met het nieuws naar buiten kwam. Vermoedelijk gaan Martien Meiland en Erica Renkema het pand gebruiken om weer een bed-and-breakfast te beginnen.

Nog geen details bekend

Het pand ligt op loopafstand van het Noordwijkse centrum. Shownieuws vermeldde dat de Meilandjes er ongeveer 1,5 miljoen euro voor hebben betaald, maar dat is niet bevestigd. Wel is bekend dat het pand veertien kamers heeft en vroeger als kleinschalig hotel is gebruikt. Martien en Erica wonen in Noordwijkerhout, wat in de buurt van het pension ligt. We zullen het nieuwe pand waarschijnlijk terug gaan zien in de volgende reeks van Chateau Meiland. Toch durft Talpa nog niets te bevestigen. “Zodra er meer details bekend zijn over komend seizoen, komen we hier vanuit SBS6 op terug”, aldus een woordvoerder.

Derde poging

Mocht het inderdaad zo zijn dat de Meilandjes het pand voor een bed-and-breakfast willen gebruiken, dan wordt dat de derde keer. In 2006 verhuisde het gehele gezin naar Frankrijk om een succes te maken van Château de la Brosse. Ze keerden na een jaar terug, maar probeerden het in 2019 nog een keer met Château Marillaux. Inmiddels wonen ze weer in Nederland en gaan ze hoogstwaarschijnlijk dus nog een poging doen, maar dan in hun geliefde Noordwijk.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress