Wil je zien: de Meilandjes beginnen eigen YouTube-kanaal

De eerste vlog van de familie Meiland is al te bewonderen op YouTube

Wij durven het eerlijk toe te geven: we kunnen maar geen genoeg krijgen van de familie Meiland. De hysterische, gezellige en hilarische familie maakt ons elke keer weer aan het lachen. Baal jij er – net als wij – van dat er maar één aflevering per week op televisie verschijnt? Dan hebben wij goed nieuws. De Meilandjes zijn onlangs een eigen een YouTube-kanaal begonnen. En hoera, de eerste vlog staat al online.

Wat goeeeeed!

Gouden Televizier-ring

Dat de Meilandjes de Gouden Televizier-ring binnen hebben gesleept is je vast niet ontgaan. Dit fantastische en vooral glamoureuze moment was natuurlijk véél te bijzonder, dus hierom koos de familie Meiland ervoor om alles vast leggen op film. Van ontbijten in het chateau tot aan wijn drinken in het vliegtuig: we kunnen alles volgen.

Vloggen maar

Het is voornamelijk Maxime Meiland die de hoofdrol speelt in de eerste vlog. En hoe! De dochter van Martien en Erica lijkt het vloggen al volledig onder de knie te hebben en volgt de familie met haar vlogcamera op de voet. Aan het einde van de vlog wordt er door het drietal – die inmiddels weer terug zijn in Frankrijk – gevraagd te abonneren op het YouTube-kanaal. Dit lijkt ons duidelijk genoeg: er komen vast nog meer vlogs aan.

Ben je benieuwd? Je bekijkt de hilarische vlog van de Meilandjes hier:

Lees ook: Kijkers woedend om einduitslag in Dancing With The Stars

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill YouTube