Meisje met kanker is in tranen bij de kapper. Wat deze vreemde vervolgens doet, hartverwarmend!

kanker

Wat deze vreemde vrouw voor het meisje doet, is fantastisch!

Een klein meisje was in tranen toen ze op de kappersstoel zat. Niet omdat de kapper net een centimeter te veel had afgeknipt, maar omdat ze vaarwel moest zeggen tegen al haar lokken vanwege haar chemotherapie. Morgan Hall, die het meisje helemaal niet kende, wilde haar graag een hart onder de riem steken.

Morgan had zich die dag eigenlijk ziek gemeld op het werk, maar besloot toch om heel snel even naar de kapper te gaan omdat ze écht een knipbeurt nodig had. Op social media vertelt ze dat ze een meisje met prachtig lang blond haar zag met haar moeder. Alleen was het meisje in tranen.

Rachel
“Ik zat naast haar en voordat er shampoo in mijn haar werd gedaan, hoorde ik haar moeder zeggen: ‘Maak je geen zorgen, na de chemo groeit het terug’. Het brak mijn hart”, vertelt Morgan op de Facebookpagina Love Is What Matters. “Ik liep naar het meisje en stelde mezelf voor. Haar naam was Rachel. Ze was acht jaar oud en had een tumor in de rechterkant van haar brein. Ze was van slag omdat ze haar haar ging verliezen, maar gaf mij een complimentje over mijn haar.”

Daarom besloot Morgan het volgende te doen: ze liet haar haar óók wegscheren. “Ik zag dat ze moest lachen toen mijn haar werd afgeschoren en ik stopte ze halverwege om mezelf belachelijk te maken.” 

‘Het is maar haar’
“Ik ben nog nooit zo blij om iets geweest in mijn leven”, bekent Morgan. “Ik zag dat het meisje een beetje blij werd terwijl ze zoveel pijn had. Waarschijnlijk zal ze de leeftijd van 16 niet halen, zal ze haar eerste vriendje niet meemaken of haar allereerste schooldans. En dan stress ik over kleine dingetjes. Ik heb geen spijt van deze beslissing. Het is maar haar.”

Het is inmiddels al een jaar geleden, maar wij worden nog altijd ontroerd door de warme daad van Morgan.

Bron: Love What Matters. Beeld: Videostill Schmovies