Zó ziet het meisje van Het Tietenlied er nu uit

Kun jij de woorden nog meezingen?

“Ik zat in bad, gewoon in bad. Een beetje met het sop te klieren…” Fan of niet, het lukte iedereen wel om de tekst van Het Tietenlied van Kinderen voor Kinderen mee te zingen. In 1996 bracht een piepjonge Elise van der Horst het lied ten gehore dat al snel razend populair werd. Ook vandaag de dag kunnen velen het lied nog woord voor woord meezingen. Maar hoe gaat het anno 2018 met Het Tietenlied-meisje?

Elise van der Horst timmert onder de artiestennaam EliZe aan de weg als zangeres en model.

Kinderen voor Kinderen
Ze was acht jaar oud toen ze lid werd van Kinderen voor Kinderen. Op haar veertiende nam ze afscheid van het populaire kinderkoor, maar ze mocht nog wel twee jaar meedoen met de theatertour van Kinderen voor Kinderen. Jaren nadat Het Tietenlied uitkwam, wordt Elise nog steeds herkend als het meisje van Het Tietenlied. Aan Lindanieuws.nl vertelde de 35-jarige zangeres dat ze nog steeds weleens wordt gevraagd om het lied te zingen.

Amerika
Hoewel Elise na haar tijd bij Kinderen voor Kinderen solo een paar hits scoorde (denk aan Automatic en Into Your System), verruilde ze ons kikkerlandje voor Amerika. Op 1 januari liet de Hollandse schone echter weten dat ze weer naar Nederland gaat verhuizen. Elise begon het jaar goed, want ze startte het jaar met een fotoshoot voor Sapph Lingerie. Benieuwd hoe Elise er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

 

He took my portrait and I took his ? #beachbuddies #hollandsweden #friends

Een bericht gedeeld door eliZe (@elizemusic) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lindanieuws, Elize Music | Beeld: videostill Het Tietenlied