Tranentrekker: dit meisje vraagt tijdens talentenjacht of haar stiefvader haar wil adopteren


Hou de zakdoeken gereed…

Niet iedereen kan het goed vinden met zijn of haar stiefvader, maar gelukkig zijn er veel kinderen die het wel goed met hun stiefouders kunnen vinden. Zo ook de 12-jarige Hailey Quinones.

De stiefvader van de jonge Hailey kwam in haar leven toen ze pas 2 jaar oud was. Voor Hailey was Juan Gamez altijd al de vader die ze wilde hebben en ze besloot om dat met de wereld te delen tijdens de talentenjacht op haar school.

De 12-jarige is gezegend met een gouden keeltje en gaf zich daarom op om te zingen tijdens de talentenjacht. Ze nodigde haar familie uit om naar de talentenjacht te komen, die nog niet wisten wat Hailey in petto had. Hailey zong twee nummers en vlak voordat ze aan het tweede nummer begon vertelde ze kort wat over haar stiefvader. “Vandaag heb ik een speciale gast meegenomen en dat is mijn stiefvader Juan. Ik wil hem vragen om me te adopteren en dat doe ik met dit lied.” De jonge meid bracht vervolgens een zelfgeschreven nummer ten gehore dat ze speciaal voor haar stiefvader schreef.


Pagina 1/2