Heftig nieuws vanuit het Witte Huis: Melania Trump opgenomen in het ziekenhuis

Melania zal de rest van de week nog in het ziekenhuis moeten blijven

Melania Trump is maandag naar het ziekenhuis in Washington vervoerd om daar een nieroperatie te ondergaan. Naar verluidt zal ze nog een week in het ziekenhuis moeten blijven om bij te komen en te herstellen van de operatie. 

De first lady van Amerika had last van een nieraandoening en moest daarvoor onder het mes.

Goedaardig

Volgens een woordvoerder van het Witte Huis was deze nieraandoening goedaardig. “Vanmorgen onderging Melania Trump een embolisatie om haar nier te behandelen. De operatie was succesvol en er waren geen complicaties,” laat woordvoerder Stephanie Grisham weten. “Mevrouw Trump verblijft in het Walter Reed National Military Medical Center en zal daar de rest van de week blijven. Ze hoopt dat ze snel herstelt zodat ze het moederschap en haar andere werkzaamheden weer kan oppakken,’ luidt de verklaring.

Beterschapswensen

President Donald Trump vergezelde zijn vrouw niet naar het ziekenhuis, maar bleef in het Witte Huis om vanuit daar zijn werkzaamheden voort te zetten. Wel plaatste hij in de loop van de middag een tweet waarin hij liet weten op weg te zijn naar het ziekenhuis om daar zijn vrouw te bezoeken. “De operatie was succesvol, ze is in een goed humeur,” schrijft hij op Twitter. “Iedereen bedankt voor de beterschapswensen!”

Lees ook: Ai! Weer een pijnlijk moment in deze video waarin Melania weigert Trumps hand vast te houden

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Wikimedia Commons, DoD foto door US Air Force Staff Sgt. Marianique Santos