Zo ziet Melrose Place-actrice Josie Bissett er nu uit

Josie Bissett

Velen kennen de actrice als Jane Andrews uit Melrose Place

Josie Bissett had al een paar (film)rollen op haar naam staan, toen ze de rol van Jane Andrews in Melrose Place in de wacht sleepte. Josie verwierf faam dankzij haar rol in Melrose Place en hoefde dan ook niet stil te zitten toen de serie stopte. Wij zochten uit wat ze na de hitserie allemaal heeft gedaan en hoe het nu met haar gaat.

Het begin

Josie kwam op 5 oktober 1970 ter wereld in Seattle. Ze begon al vroeg met acteren: op twaalfjarige leeftijd had ze haar eerste commercial bemachtigd. Op zestienjarige leeftijd vertrok ze naar Japan om haar carrière als actrice na te jagen. Na een jaar verhuisde ze echter naar Hollywood. Ze maakte haar acteerdebuut in 1989 in de film Hitcher in the Dark. Daar begon het balletje voor Josie te rollen en in 1992 sleepte ze een van haar grootste rollen in de wacht: die van modeontwerpster Jane Andrews in Melrose Place.

Melrose Place

Josie speelde van 1992 tot 1997 in Melrose Place. De actrice stopte tijdelijk met de serie, omdat ze een miskraam had gehad. Ze had even de tijd nodig om bij te komen. In 1998 keerde ze terug naar de set om het laatste seizoen op te nemen. Josie kuste de rol van Jane niet definitief vaarwel. In 2009 verscheen er een remake van Melrose Place op de buis en kroop Josie opnieuw even in de rol van de geliefde modeontwerpster.

Verdere carrière

In de tussentijd zat Josie zeker niet stil. Zo had de actrice een aantal gastrollen in series en sleepte ze opnieuw een grote rol voor een serie in de wacht. Zo was ze jarenlang te zien in de serie The Secret Life of the American Teenager. Hierin speelde ze van 2008 tot 2013. Ook speelde ze in Christmas with Tucker, The Wedding March en in de serie When Calls the Heart. Haar laatste televisieklus was voor Wedding March 5: My Boyfriend’s Back in 2019. Josie was overigens niet alleen maar bezig met acteren. Zo schreef de blondine ook twee kinderboeken: Tickle Monster en Boogie Monster.

Privéleven

Josie ontmoette acteur Rob Estes in 1991 tijdens een auditie voor een tv-film. Het was meteen dikke mik tussen de twee en ze gaven elkaar in 1992 het jawoord. Rob bemachtigde na Josie ook een rol in Melrose Place. Hij speelde vanaf 1996 Kyle McBride. Josie raakte in 1996 zwanger, maar kreeg een miskraam. Een paar jaar later was de actrice opnieuw in verwachting en zette ze in 1999 een zoon op de wereld: Mason Tru. In 2002 verwelkomde het stel dochter Maya Rose. Josie scheidde in 2006 van Rob.

Tweede huwelijk

Josie heeft niet altijd geluk gehad in haar leven. In 2015 brandde haar huis volledig af. Omdat haar huis opnieuw gebouwd moest worden, verhuisde ze tijdelijk naar een appartementencomplex. Daar ontmoette ze zakenman Thomas Doig: hij woonde in hetzelfde complex. De twee werden tot over hun oren verliefd op elkaar en in 2017 stapten ze in het huwelijksbootje.

Benieuwd hoe Josie er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Josie Bissett (@josiebissett)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Josie Bissett (@josiebissett)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Josie Bissett (@josiebissett)

Lees ook: Zo ziet de charmante Billy uit Melrose Place er nu uit

Bron: People, IMDB, First for Women | Beeld: videostill