Mexx uit Een Jaar van je Leven doet boekje open over brief

een jaar van je leven martin

Martin moest geheel onverwachts het programma verlaten na het openen van de brief

In de meest recente aflevering van Een Jaar van Je Leven zagen we hoe Martin geheel onverwachts naar huis is gegaan nadat hij een brief had gekregen van zijn vriendin Mexx die al eerder het programma moest verlaten. Wat er precies in de brief stond, dat bleef in de aflevering strikt geheim. Op Instagram doet Mexx echter een boekje open over de inhoud van de brief.

Brief

Na het lezen van de brief van Mexx geeft Martin meteen aan dat hij ‘vanwege een noodsituatie buiten’ het programma moet verlaten. Maar wat er precies in de persoonlijke brief van zijn vriendin staat, wordt niet duidelijk. Toch weten alle deelnemers dat de brief wel degelijk iets te maken heeft met het onverwachte vertrek van Martin. “Ik moet, ik heb geen keuze… Ik wil niet weg, ik moet weg”, vertelt hij zijn medebewoners. Na een kort gesprekje met vriend Isaac wordt in ieder geval duidelijk dat zijn vriendin buiten op hem wacht en nog steeds gek op hem is.

Instagram

Op Instagram reageert Mexx nu op de inhoud van de brief en het emotionele afscheid van Martin uit de loods. “Onwijs bedankt voor alle lieve berichten en de steun. Gelukkig gaat alles goed met mij en Martin. Zijn vertrek laat zien wat een hart van goud Martin heeft”, schrijft ze op haar Instagram.

Mexx post

Ook meldt Mexx dat ze binnenkort meer zullen vertellen over de inhoud van de brief waar natuurlijk door fans en kijkers van Een Jaar van Je Leven volop over wordt gespeculeerd. “Wij komen snel terug over wat er in de brief stond. Zoals eerder vermeld zijn de speculaties over de brief niet waar, mijn familie en vrienden staan los van de brief”, schrijft ze. Wordt vervolgd dus…

Lees ook: Onverwacht en emotioneel afscheid in Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill YouTube Een Jaar Van Je Leven