Mexx uit Een Jaar Van Je Leven onthult inhoud brief

een jaar van je leven

‘Ik besefte me dat als het nog 5,5 maand zo doorging, dat het zo slecht met me zou gaan dat ik mezelf zou verliezen’

Afgelopen week zagen we hoe Martin van Een Jaar van Je Leven geheel onverwachts naar huis is gegaan nadat hij een brief had gekregen van zijn vriendin (en ex-medebewoonster) Mexx. Wat er precies in de brief stond, dat bleef in de aflevering strikt geheim. Tot nu! Op Instagram geeft Mexx eindelijk duidelijkheid.

Brief

Na het lezen van de brief van Mexx geeft Martin meteen aan dat hij ‘vanwege een noodsituatie buiten’ het programma moet verlaten. Maar wat er precies in de persoonlijke brief van zijn vriendin staat, wordt niet duidelijk. Toch weten alle deelnemers dat de brief wel degelijk iets te maken heeft met het onverwachte vertrek van Martin. “Ik moet, ik heb geen keuze… Ik wil niet weg, ik moet weg”, vertelt hij zijn medebewoners. Na een kort gesprekje met vriend Isaac wordt in ieder geval duidelijk dat zijn vriendin buiten op hem wacht en nog steeds gek op hem is.

Instagram

Op Instagram deelt Mexx eindelijk de inhoud van de brief en de echte reden voor Martins vertrek. Het ging mentaal namelijk erg slecht met haar na haar vertrek. “Mijn vertrek was niet een normaal vertrek, ik moest de loods binnen 1 uur verlaten, dit viel ons beide erg zwaar”, legt ze uit. “De eerste weken na mijn thuiskomst waren ontzettend fijn”, vervolgt Mexx, “Maar na een aantal weken besefte ik echt thuis te zijn en viel het gemis van Martin me erg zwaar. Zo zwaar dat in de laatste week het besef kreeg dat ik nergens meer zin in had en me huis niet eens meer uit wilde.”

Een Jaar uit Je Leven Mexx

“Ik was 24/7 gefocust op de live stream, ik besefte me dat als het nog 5,5 maand zo doorging dat het uiteindelijk zo slecht met me zou gaan dat ik mezelf zou verliezen. Ik wist dat als Martin na een lange tijd thuis zou komen en erachter kwam dat ik me zo gevoeld had, hij het onwijs erg had gevonden dat hij er niet voor me kon zijn.”

Juiste keuze

“Het is ontzettend moeilijk om te zien dat je partner in een loods zit en denkt dat het goed met me gaat, na een aantal weken heb ik besloten dat Martin toch echt recht had om te weten hoe het echt met me ging (zoals afgesproken)”, deelt Mexx. Bij thuiskomst heeft Martin bevestigd dat Mexx de juiste keuze heeft gemaakt. Ook bedankt ze alle kijkers voor de steun en lieve berichten.

Lees ook: Oeh! Makers van Kopen Zonder Kijken komen met nieuw programma

Bron: Instagram @mexxvdgreef | Beeld: Videostill YouTube Een Jaar Van Je Leven