Michael stuurde per ongeluk een berichtje naar een vreemde en dat resulteerde in een romantisch liefdesverhaal!

Michael

Wat een romantisch verhaal!

Jij hebt vast weleens een berichtje naar de verkeerde gestuurd. Dat is helemaal niet zo gek, met maar een nummertje verschil kan het berichtje zo ergens anders terecht komen. Dat overkwam ook de Britse Michael, maar wat er toen gebeurde overtrof zijn stoutste dromen!

Dit zag hij vast niet aankomen…

Foutje, bedankt!

De 44-jarige Michael wilde zichzelf een geheugensteuntje sturen dat hij de film ‘Girls Trip’ nog moest kijken. Hij stuurde dit berichtje echter niet naar zichzelf, maar naar het nummer van de 37-jarige Lina. Zij zag het berichtje op haar beeldscherm verschijnen en werd nieuwsgierig. Ze besloot te reageren en de twee raakten aan de praat. Nog diezelfde avond besloten ze af te spreken en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Trouwen

Nog geen twee weken na hun eerste date vroeg Michael Lina ten huwelijk. Lina had verteld dat ze graag in Dubai wilde wonen. Michael was daar wel voor in, maar omdat het een moslimland is, zouden ze eerst moeten trouwen. De reactie van Michael was een zelfverzekerde ‘Let’s do it!’.

Gek geworden

In eerste instantie vonden vrienden van het stel alles veel te snel gaan. Ze dachten dat ze allebei gek geworden waren, maar het stel zelf heeft nooit getwijfeld. Lina had alle hoop op een relatie eerder opgegeven na een vrijgezellenbestaan van zes jaar en iets aan Michael intrigeerde haar. Michael denkt dat het lot ze samen gebracht heeft. “Dit moest zo zijn”.

Lees ook: Prachtig: dit animatiefilmpje over twee verliefde tienerjongens gaat het hele internet over

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: pxhere