Michael van der Plas reageert op genadeloze beschuldigingen Barbie: ‘Ze moet toch iemand de schuld geven’

Michael van der Plas

Barbie haalde gisteren fel uit naar ex Michael

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, luchtte gisteren haar hart op Instagram over haar ex-man Michael. De blondine beweert dat haar ex medeplichtig is aan haar zelfmoordpoging en beschuldigt hem van mishandeling. Tegenover RTL Boulevard reageert Michael nu op de woorden van Barbie.

De beschuldigingen zijn niet mals…

Beschuldigingen

Barbie heeft een bewogen tijd achter de rug. De realityster probeerde zichzelf van het leven te beroven, werd opgenomen in een kliniek en meerdere relaties liepen stuk. Een van de ergste dingen voor de blondine is nog wel dat haar twee kinderen nu bij hun vader in Spanje wonen. Een vader die volgens Barbie helemaal geen goede man is. De Oh Oh Cherso-ster beschuldigde Michael er gisteren in een post op Instagram van dat hij een afperser en een oplichter is die aan de drank en drugs zit. Ook zou hij medeplichtig zijn aan haar zelfmoord en haar hebben geslagen terwijl de kinderen dat zagen. Inmiddels heeft Barbie het bericht van Instagram verwijderd.

Reactie

Hoewel het bericht niet meer op Instagram staat, kreeg Michael wel lucht van het bericht. Aan RTL Boulevard vertelt Michael zijn kant van het verhaal. “Ze moet toch iemand de schuld geven van haar eigen daden”, vertelt hij. “Eerst Jake, toen RTL en nu ben ik het.” Wat betreft de mishandeling, is dat volgens Michael absoluut niet waar. “Tuurlijk hebben wij ruzie gehad, heel Nederland heeft mee kunnen genieten. Maar ik heb haar nooit geslagen.” Tevens ontkent hij medeplichtig te zijn aan de zelfmoordpoging van zijn ex. “Ik was al een jaar van haar af. Heb ik dan bijgedragen aan haar zelfmoordactie? Ik was in Spanje”, sluit hij af.

Michael wil niet meer aandacht besteden aan zijn ex en geeft aan zich op zijn gezin te willen richten en op zijn zaak in Spanje.

Lees ook: Ex-manager van Barbie slaag een nieuw carrièrepad in…

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: videostill Voom Voom