Michael is helemaal klaar met de roddels: “DIT is mijn nieuwe vriendin, het is niet Kimberley!”

Michael legt alle roddelaars het zwijgen op met DEZE foto

Samantha ‘Barbie’ de Jong en haar ex Michael van der Plas zijn koud uit elkaar maar zitten niet bij de pakken neer wat betreft de liefde. Barbie is alweer onder de pannen bij porno-acteur Rolf Tangel en dat lijkt vrij serieus te zijn, te zien aan de tattoo die ze liet zetten om de liefde te bezegelen…

Maar ook Michael zit niet stil, het gonst van de roddels en speculaties omtrent zijn liefdesleven. Shownieuws en Telegraaf berichten dat hij zijn hart heeft verloren aan brunette Kimberley Bottelier, ook al vertelt zij dat ze het slechts ‘erg gezellig’ hebben samen. Michael is al het geroddel helemaal zat en plaatste zondag een foto van hem en een nog onbekende dame. Het bijschrift bij de foto zegt genoeg: de geruchten zijn niet waar!

“Ag Ag shownieuws heeft het er maar druk mee geruchten roddels en fabels ik ben nu samen en heb een relatie met een heel leuk en lief meisje ben gek op haar als je naar de foto kijkt zie je dat het Kim niet is ook Chayenne is het niet haar naam ga ik niet bekend maken doe ik als de tijd rijp is zij is namelijk niet aandachts geil net zo als Kim !!!! Schatje ben gek op jou we gaan een toptijd tegemoet!” 

Bron: Facebook| Beeld: Facebook, Instagram