Michael van der Plas slaat een geheel nieuw carrièrepad in! Wij zijn benieuwd of het wat voor hem is…


Na zijn scheiding ziet de realityster dit als een nieuw begin

Hoewel Michael van der Plas helemaal klaar is met de ‘roddels’ die de media de wereld in slingeren, blijft hij de spotlights wel opzoeken. Zo vertelt hij dolgraag aan de media wat zijn nieuwe plannen zijn voor de toekomst.

Michael kwam vrijwel iedere dag in het nieuws vanwege zijn veelbesproken breuk met Samantha, ook wel bekend als Barbie. Echter komen er nu betere tijden aan voor de ondernemer, want hij maakt een nieuwe carrière move.

De ex van Barbie verraste gisteren vriend en vijand door op Facebook te delen dat hij bezig is met het opnemen van een single. De realityster wil de ellende rondom de scheiding met Barbie zoveel mogelijk achter zich laten en stort zich daarom op een nieuw project. Vandaag was Michael druk in de weer in de studio.

“Het is een heel vrolijk zomernummertje. Eigenlijk is het een bestaand nummer alleen wij hebben ‘m een beetje aangepast en een rap erdoorheen gegooid”, vertelt hij aan Shownieuws. Michael doet dit echter niet alleen. Zo helpt zakenvrouw Bianca Voom -met wie hij volgens media een ‘relatie’ zou hebben gehad- hem met de single. “Het is de eerste keer en heel spannend voor ons allebei”, vertelt Bianca.

Nieuw begin
Voor Michael voelt deze stap in zijn carrière -na zijn turbulente liefdesleven- als een nieuwe start na zijn scheiding. “Het is een nieuw begin. Ik sla een nieuwe weg in. Ik maak een single en ik ben single”, grapt de zanger in de dop.

Ondanks dat Michael en Barbie elkaar een tijdje niet konden luchten of zien, lijkt de lucht te zijn geklaard. “Samantha en ik hebben goed contact. Dat is in het verleden wel minder geweest. We hebben allebei met modder gegooid, maar gaan nu als volwassen mensen met elkaar om. Gisteren ben ik weer gewoon bij Samantha thuis geweest en heb ik een hapje meegegeten.”

Wanneer de debuutsingle van Michael uitkomt is nog onbekend.

Bron: Shownieuws en Facebook Michael van der Plas| Beeld: Videostill YouTube