Dít vindt Michael van der Plas van de verzoening tussen Barbie en Rolf

‘Wat ze doet moet ze zelf weten’

Samantha ‘Barbie’ de Jong heeft een moeilijke tijd achter de rug; in januari belandde de realityster in een kliniek, nadat ze een zelfmoordpoging deed en daarna liep ook nog haar relatie met ex-vriend Jordi op de klippen. Nu is ze weer samen met Rolf Tangel en breken er betere tijden voor haar aan. 
Dit vindt ex-man Michael van der Plas ervan.

Geen contact

Nadat Samantha in een kliniek belandde vertrok ex-man Michael met hun kinderen Angelina en Milano. Toen de Privé aan Michael vroeg wat hij vond van de verzoening tussen zijn ex en Rolf Tangel, reageerde hij verbaasd: “Het is dat ik het nu van Privé hoor, dat Sam weer terug is bij Rolf. Ik weet helemaal van niets.” Eerder liet hij al weten dat hij zich niet mengt in het privéleven van Samantha: “Wat ze doet moet ze zelf weten. Ze is mijn ex. Als we al contact hebben, dan is dat over de kinderen. Met Rolf heb ik al helemaal geen lijntje. Ik focus mij op de kinderen en dat gaat goed.”

Rolf

Nadat Samantha in januari in een kliniek belandde omdat ze een poging had gedaan zichzelf van het leven te beroven, liep ook nog eens haar relatie met Jordi Ossel op de klippen. Aan Story vertelt Barbie dat ze na haar breuk met Jordi Ossel heeft ingezien dat Rolf de ware voor haar is: “Rolf is de enige man bij wie ik me echt gelukkig voel. Ik weet dat we nu voor altijd samen zullen blijven.” Ook Rolf Tangel heeft veel vertrouwen in de relatie; hij laat weten dat hij nog voor het einde van het jaar voor zijn ‘Sam’ op de knieën wil gaan als het goed blijft gaan tussen de twee.
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: MSN | Beeld: Hollandse Hoogte