Michael van der Plas onder vuur door dit gedrag in zijn vlog

‘Dit doen in de auto is echt een no-go’

Michael van der Plas is al een tijdje gelukkig met de Haagse Naomi. Nu heeft het stel besloten om hun gezamenlijke leven vast te leggen en te delen door middel van een vlog. En de eerste vlog levert Michael al een heleboel kritiek op.

Want het gedrag van Michael, daar zijn heel veel kijkers het niet mee eens.

Rijdend appen

Hoewel de video leuke reacties krijgt, zijn er ook mensen die het niet eens zijn met zijn gedrag in de vlog. RTL Boulevard schrijft dat Michael tijdens het rijden op zijn telefoon zit, en dat terwijl er een kind op de achterbank zit. Hij zegt: “Ik zit mijn Google Maps in te stellen in een land waar 90% van de mensen zit te appen achter het stuur.” Daarnaast beweert Michael dat het fragment zo geknipt en geplakt is dat het lijkt alsof hij rijdend aan het appen is: “Het is geplakt en geknipt op dit moment was er geen kind aanwezig RTL bedankt voor de reclame.”

Laatste stukje van de puzzel

Michael van der Plas en Naomi zijn inmiddels alweer een tijdje samen. Eerder vertelde hij over zijn vriendin Naomi dat ze een flinke aanwinst is: “Ik krijg niet gelijk de wind van voren als ik naar een andere vrouw kijk.” Ook vertelt hij dat ze een echte moeder is voor zijn kinderen. Samen met Milano (2) die bij hun in Spanje woont, vormen ze een echt gezinnetje: “Als ik zie hoe Naomi met de kinderen omgaat, kan ik alleen maar gelukkig zijn. Ze is het laatste stukje van de puzzel.”

Lees ook: Monique openhartig over tijdelijke breuk met André: ‘Met een gebroken hart bleef ik achter’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill