Michael doet schokkende onthulling: ‘Samantha deed nog een zelfmoordpoging’

Samantha

‘Ook pleegde ze 3 abortussen’

Nadat Samantha gisteren een beschuldiging aan het adres van Michael op Instagram slingerde, lijkt de relatief rustige periode tussen de twee definitief voorbij. Waar Michael in eerste instantie aangaf niet te veel over het voorval te willen zeggen, heeft hij nu toch een verklaring aan de Privé gegeven. 

Beschuldigingen

In een bericht op Instagram beschuldigde Barbie Michael ervan haar kinderen van haar te hebben afgenomen. Ook vertelt ze dat hij mede verantwoordelijk is geweest voor de zelfmoordpoging die zij vijf maanden geleden deed. Daarnaast beschuldigt ze hem van drank- en drugsgebruik en van mishandeling terwijl haar kinderen toekeken. Volgens Michael allemaal onzin: “Mijn eerste reactie, toen mijn vriendin het liet lezen, was ‘maak je me hiervoor wakker?'”

Doofpot

Hij vervolgt: “Natuurlijk, het is nooit leuk als er zo over je wordt geschreven, maar je moet het wel met een korreltje zout nemen. Samantha heeft al zo vaak met de vinger naar andere partijen gewezen. Nu ben ik de zondebok, terwijl zij zich schuldig maakt aan drank- en drugsmisbruik en dit jaar drie abortussen heeft gepleegd. Tien weken geleden, op de dag dat ik met Milano naar Spanje vertrok, heeft ze weer een zelfmoordpoging gedaan met een stuk of vijftig pillen en een kabel waaraan ze zich kon ophangen. Dat is in de doofpot gestopt, maar ík weet daar wel vanaf.

Geen geschikte moeder

Momenteel woont Milano in Spanje en Angelina in Nederland bij haar oma. Hierover zijn ook afspraken gemaakt met jeugdzorg, wat volgens hem bij Barbie kwaad bloed heeft gezet. Michael is er nu klaar mee: “Ik reageer nu uit emotie, maar ik wil wel laten zien dat ik niet zomaar twee kinderen uit elkaar haal. Dat ze beide in Nederland zijn, dat gaat nu niet. Het is bittere noodzaak geweest en had nooit hoeven gebeuren als Samantha geen zelfmoordpoging had gedaan.” Hij is dan ook van mening dat het nog steeds niet goed met haar gaat: “Als je kijkt naar haar bericht op Instagram, dan vind ik haar op dit moment in elk geval niet geschikt om voor twee kinderen te zorgen.”

Lees ook: Michael van der Plas over genadeloze beschuldigingen Barbie: ‘Ze moet toch iemand de schuld geven’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill