Michael van der Plas in diepe rouw na groot verlies vader

Op Instagram deelt Michael van der Plas een emotioneel bericht

Het zijn zware tijden voor Michael van der Plas (39). Afgelopen weekend deelde de realityster het verdrietige nieuws op Instagram dat zijn vader is overleden. Michael, de ex van Samantha de Jong, laat in zijn bericht weten in diepe rouw te zijn om het overlijden van zijn ‘vader, vriend en maatje voor het leven’.

Michael maakte het verdrietige nieuws dit weekend zelf bekend via Instagram.

Emotioneel bericht

Op Instagram deelde Michael een foto waar hij de hand van zijn vader stevig vasthoudt. “Het verliezen van je vader, vriend, maatje voor het leven. Soms konden we water en vuur zijn. Eigenlijk nooit verteld pap, ik hou van jou en nu ben je er niet meer. Had eigenlijk nog zoveel willen zegen, de verhalen die je altijd had over vroeger. Mooie man was je, trots, goede vader en opa voor de kids en echtgenoot voor mama.” Het emotionele bericht sluit Michael af met de woorden: “Pap, weet niet of ik je ooit nog zie in heaven, maar ik jou van je vriend. Zoals Elvis zou zeggen you’re always on my mind.” Michael heeft er voor gekozen om zijn Instagram niet openbaar te zetten op Instagram.

Vriendin Naomi

Zijn vriendin Naomi laat ook via Instagram weten ziek te zijn van het verdrietige nieuws en deelt hoe oneerlijk ze het vindt. “Je stond nog zo vol in het leven en wilde je nog overal mee bemoeien”, laat Naomi weten bij een foto die ze ook afgelopen weekend deelde op Instagram. “Ik hou van je Huib me liefste schoonvader. Ik mis je en zal proberen jouw humor in leven te houden. Dankjewel voor alles.” Net als Michael is de foto van Naomi op Instagram niet zichtbaar omdat haar account ook op privé is gezet.

Lees ook: Daar komt de bruid: Sylvie Meis kondigt verloving aan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, YouTube