Michael van der Plas over nieuwe vriendin: ‘Ik mag één keer per week op stap’

nieuwe vriendin

“Zij is het laatste puzzelstukje”

Michael van der Plas heeft, ondanks alle nare gebeurtenissen van de afgelopen maanden, het geluk weer gevonden in zijn nieuwe vriendin Naomi. Volgens hem laat zijn nieuwe vriendin ‘hem in zijn waarde’ en mag hij zelfs ‘één keer per week met de mannen op stap.’

Michael van der Plas heeft na een moeilijke periode zijn leven weer op de rit.

‘Echt moedertje’

In een interview met de Privé vertelt Michael van der Plas dat zijn nieuwe vriendin Naomi een flinke aanwinst is: “Ik krijg niet gelijk de wind van voren als ik eens naar een andere vrouw kijk.” Ook vertelt hij dat ze een ‘echt moedertje is’ voor zijn kinderen, die sinds kort bij hun vader in Spanje wonen. Samen met Angelina (5), Milano (2) en de 22-jarige Naomi vormen ze een echt ‘gezinnetje’: “Als ik zie hoe Naomi met de kinderen omgaat, kan ik alleen maar gelukkig zijn. Ze is het laatste stukje van de puzzel.”

Zelfmoordpoging

Ondanks het feit dat hij het een genot vindt om zijn kinderen zo dicht bij hem te hebben, is de aanleiding natuurlijk wel wat ‘vreemd’: ex Barbie (28) deed in januari een zelfmoordpoging en zag af van de zorg van haar kinderen. Momenteel werkt zij aan haar eigen herstel. Van der Plas is blij dat de kinderen bij hem zijn: “De eerste dag liep ik met de kinderen over straat en toen viel er een last van mijn schouders. Geen stress meer, maar gewoon een normaal leven.”

Lees ook: John Ewbank woedend om ‘leugens’ Gordon: “Het zijn onsmakelijke onwaarheden”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: NU.nl | Beeld: Instagram