Drama voor familie Quaedackers uit ‘Een huis vol’: vader Michel plots overleden

michel een huis vol overleden

Vader van 12 kinderen uit ‘Een huis vol’ onverwachts overleden

Een nachtmerrie voor de familie Quaedackers uit het populaire NPO-programma Een huis vol. Vader Michel, die aan het hoofd stond van een gezin met 12 kinderen, is gisteren plotseling overleden. Dat blijkt uit een bericht van zijn vrouw Nadine op de Facebookpagina van de familie. Michel is 57 jaar geworden.

Nadine is ontroostbaar na de dood van haar man.

Hoe nu verder?

”Lieve schat, waarom heb jij ons verlaten? Laat het alsjeblieft een nare droom zijn. Ik mis je, lieverd. Hoe moet ik nu verder zonder jou?”, schreef Nadine vanochtend vroeg op de gezamenlijke Facebookpagina van de Quaedackers. ”Wij deden alles samen, samen waren wij één. Jij stond altijd voor ons klaar. Wij, de kinderen en ik, missen je ontzettend. Reanimatie mocht niet meer baten, ik weet nog dat ze tegen me zeiden dat ze ermee waren gestopt. Lieve schat, waarom nou, waarom?”

Belangrijke momenten

Het jongste kind van de familie is pas vier maanden oud. ”De doop van Milano zal je niet meer meemaken, geen familiefoto meer van ons complete gezin, het gala van Yalena en haar sweet sixteen, de achttiende verjaardag van Shenna… God, kom alsjeblieft terug’, zo klinken haar emotionele woorden.

Jeugdliefdes

Het gezin was in 2014 te zien in het programma Een huis vol, dat uitgezonden wordt door de NPO. Michel en Nadine ontmoetten elkaar toen zij pas 15 jaar oud was. Een paar jaar later werd hun eerste kind, de inmiddels 21-jarige Damian, geboren.

Lees ook: Oud-schaatsster Paulien van Deutekom is op 37-jarige leeftijd overleden

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Facebookpagina familie Quaedackers