Michelle en Maarten uit BZV zetten de volgende stap in hun relatie


Michelle en Maarten laten er geen gras over groeien

Groot nieuws uit Boekel: het kersverse Boer zoekt Vrouw-koppel Michelle en Maarten gaat samenwonen! Begin december lieten de twee al weten dat de ‘koffers klaarstonden’ en dat er al plannen werden gesmeed om langzaamaan samen te gaan wonen. Nu is het hoge woord eruit!

De twee zijn te verliefd om niet bij elkaar te zijn.

Samenwonen

Het was nog maar begin december toen Michelle vertelde dat de twee al dachten aan samenwonen. Er waren toen nog geen concrete plannen, maar toen zei Michelle nog: “De koffers worden zo langzamerhand klaargezet en we zijn al een beetje aan het kijken wat wel en niet meegaat.” Nu zijn de twee er zeker van: over twee weken gaan de tortelduifjes samenwonen.

Liefde op de eerste brief

Voor Michelle was het al lang duidelijk dat Maarten de ware voor haar was. Meteen bij het lezen van zijn brief wist ze dat dit háár man was. “Ik had wel het idee, dat wordt hem. Maar ik moest het eerst zeker weten. Hij moest ook willen,” vertelt ze in het programma Kraak! van Omroep Brabant. Nadat de serie zijn conclusie had bereikt, gingen Michelle en Maarten meteen op vakantie naar Curaçao om bij te komen.

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-kandidaat Ruud ontvangt honderden brieven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Omroep Brabant, Telegraaf | Beeld: Linelle Deunk, KRO NCRV