Verliefde Michelle en Maarten uit Boer zoekt Vrouw willen snel samenwonen

Het stel denkt ook al na over kinderen

Heel Boer zoekt Vrouw-kijkend Nederland zag de afgelopen weken hoe Michelle en Maarten verliefd op elkaar werden. De twee zijn dolblij dat ze sinds de laatste uitzending afgelopen zondag niet meer stiekem hoeven te doen en vertellen over hun plannen voor de toekomst. En samenwonen en kinderen staan zeker op de agenda!

Huisje, champignonnetje, beestje.

Goed gevoel

Champignonboerin Michelle is blij dat ze niet meer stiekem hoeft te doen wanneer zij en haar geliefde Maarten samen zijn en is dolgelukkig met haar nieuwe vlam. “Het voelt goed, maar het is gek dat nu ineens alles mag. Eerst moesten we stiekem doen met de gordijnen dicht, nu mogen de gordijnen open”, vertelt de goedlachse in een interview met Omroep Brabant.

Samenwonen en kinderen

De twee moesten elkaar lange tijd in het geheim zien en hebben elkaar toen al – zonder media-aandacht – goed leren kennen. De tortelduifjes zijn zo zeker van hun relatie dat samenwonen al op de agenda staat. “De koffers worden zo langzamerhand klaargezet en we zijn al een beetje aan het kijken wat wel en niet meegaat”, vertelt Maarten. Michelle, die net als Maarten enthousiast is over het idee, voegt eraan toe dat ze ook een kinderwens hebben. “Het is ook de bedoeling dat er ooit kleine hummeltjes rondlopen, maar eerst samenwonen.”

Geheim

Omdat het stel hun relatie maandenlang geheim moest houden, ervoer het wel een zekere druk, want alles moest stiekem en maar een klein groepje mensen wist van de relatie. Wanneer Michelle en Maarten elkaar wilden zien, moesten ze steeds nadenken over hoe ze dit het beste konden aanpakken. Eén keer ging het zelfs bijna mis. Het buurmeisje van Michelle spotte Maarten per ongeluk, maar er werd snel een slimme smoes bedacht. “Toen verzonnen we maar dat het nog was tijdens de logeerweek. Gelukkig kwamen we er toen goed mee weg.”

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-kandidaat Ruud ontvangt honderden brieven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Omroep Brabant | Beeld: Linelle Deunk, KRO NCRV