Michelle en Maarten wonen officieel samen en zijn dolgelukkig!

Michelle Maarten samenwonen

Maarten: ”We konden niet wachten tot het eindelijk mocht”

Afgelopen zomer kon heel tv-kijkend Nederland zien hoe boerin Michelle haar grote liefde vond in de ietwat verlegen Gelderse Maarten. Sinds het einde van het programma zijn de twee onafscheidelijk en hebben ze grootse plannen voor de toekomst. Dit weekend zette het stel de allereerste grote stap in hun relatie: de twee wonen sinds vrijdag officieel samen! 

Michelle en Maarten leven op een roze wolk.

Samenwonen

Dit weekend stond voor tortelduifjes Michelle en Maarten in het teken van verhuisdozen sjouwen en heen- en weer gerij tussen Aalten en Boekel. Maarten trok namelijk officieel bij Michelle in. En het koppel is daar maar wát blij om. ”Het is een hele opluchting om eindelijk samen te wonen”, vertelt een glunderende Maarten. De twee zagen elkaar afgelopen half jaar vooral in het weekend en een dag doordeweeks. Door de drukte op de boerderij van Michelle, konden ze elkaar niet vaker zien. ”We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar al gauw hadden we zoiets van ‘we kunnen niet wachten tot het eindelijk mag’. Het bevalt supergoed.”

Warm ontvangst

Echt tijd hebben de twee nog niet gehad om te wennen samen in Michelle’s huis. ”Ons eerste weekend samen was best druk met afspraken. Zo werden we zaterdagmiddag welkom geheten door de buurt. Het huis was versierd en er hing een welkomstbord. Het was zo’n warm ontvangst!”

Hoekbank

Maarten is op zoek naar werk in de omgeving van zijn nieuwe woonplaats. Maar een baan in de champignonkwekerij van zijn lief zit er niet in. ”We hebben vanaf het begin afgesproken dat we werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden en graag allebei ons eigen ding blijven doen.” Waar Maarten het meest naar uitkijkt? ”Juist de simpele dingen, als ’s avonds samen eten. En natuurlijk samen op de hoekbank!”

Lees ook: Hoera! Deze twee koppels uit ‘Boer zoekt vrouw’ verwachten een kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Boer zoekt Vrouw

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Beeldbank KRO-NCRV