Mies Bouwman haalt uit naar showbizz-collega’s: “Alle respect voor Yvon Jaspers, maar ik word gek van dat toontje”

Veel populaire programma’s maken totaal geen indruk op Mies Bouwman, over Boer Zoekt Vrouw is ze bijvoorbeeld niet echt te spreken. “Dat is van een truttigheid, ik vind het niks. Niet van deze tijd!”, aldus het genadeloze oordeel.

Boer Zoekt Vrouw
Er zit volgens Mies ‘geen tempo in’, en is het ‘een beetje vrouwenhandel’. ”Ik vind het gênant. Met alle respect voor Yvon Jaspers, maar ik word een beetje kriegel van dat verpleegsterstoontje.” Ook Eva Jinek ontspringt de dans niet: “Zij moet nog wel even loskomen. Ze is goed hoor, maar bijna te ambitieus. Die zit te springen, die wil zo graag. Dat is nog geen relaxte presentator.” Gelukkig heeft Mies ook tv-persoonlijkheden waar ze wel graag naar kijkt. Zoals Claudia de Breij. “Zij stelt zich ook niet aan in de zin van: nu ga ik politiek geëngageerd doen. Dat is goed geobserveerd van haar.”

Humberto
De mannen, daar heeft Mies ook nog wel over te zeggen! “Die talkshow van Matthijs van Nieuwkerk vind ik ook prettig. Een wonder trouwens, die man! Dat hij dat volhoudt. Humberto Tan, met alle respect, kan niet tippen aan Matthijs.” Ben jij het eens met Mies? Laat het ons weten!

Bron: Volkskrant | Beeld videostill DWDD


Pagina 2/2