Maik de Boer is woedend op de politie: ‘ze schenen met een zaklantaarn in mijn gezicht!’

Maik de Boer

Maik de Boer: ‘Ik werd bestempeld als aso’

Afgelopen vrijdag was er een grootschalige controle op de A10 bij Amsterdam. Automobilisten die een rood kruis boven de weg negeerden kregen allemaal een boete. Dit waren in totaal 101 mensen en stylist Maik de Boer was daar een van. Hij was hier niet van gediend en schreef een vernietigende tweet over het voorval. 

De tweet heeft hij inmiddels weer verwijderd.

Rood kruis
Volgens de stylist was het onmogelijk om op de juiste rijbaan, zonder kruis, te komen. Hij werd er naar eigen zeggen maar niet tussen gelaten door andere automobilisten. De politie vindt dat er ver van tevoren al werd aangegeven dat er een rood kruis aankwam. Het negeren van het rode kruis zou voor gevaarlijke situaties zorgen. Door het negeren zouden veel automobilisten de auto’s van Rijkswaterstaat en de politie maar amper hebben kunnen ontwijken.

Zaklantaarn
Maik vindt het jammer dat de politie ‘geen onderscheid’ maakt, omdat hij er niet tussengelaten werd. Daarbij vond hij het niet leuk dat er met een zaklantaarn ‘in zijn gezicht’ geschenen werd. Tot overmaat van ramp werd hij door AT5 ook bestempeld als ‘aso‘ en toen was de maat vol en uitte hij zijn frustratie op Twitter. At5 wist de tweet de plaatsen voordat hij verwijderd werd, maar de stylist heeft de tirade wel van zijn pagina gehaald. Of Maik tegen de boete in beroep gaat is vooralsnog onduidelijk.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook:  Wist jij dat dít de hobby’s van Amalia zijn? Wij staan te kijken van haar talent!

Bron: AT5 | Beeld: Instagram