Mike uit MAFS: Match or Mistake blijkt een oude bekende

Mike

Aha! Hier kun je Mike van kennen

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is éindelijk weer begonnen. In de tweede aflevering van deze week maakte Mike zijn intrede in het programma en gaf hij het jawoord aan Elanor. Maar kwam hij je al bekend voor? Dat kan kloppen! Want de nieuwe deelnemer heeft eerder meegedaan aan een liefdesprogramma.

Nieuw seizoen

In dit gloednieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake wagen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Hierbij speelt de groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol. De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Mike en Elanor

In de tweede aflevering zagen we hoe het verrassingskoppel Mike en Elanor elkaar het jawoord gaven. En op social media ging het niet over de bruiloft van de twee, maar vroegen kijkers zich vooral af waar ze Mike nou van herkenden. En wat blijkt: hij deed in 2021 mee aan Lang Leve de Liefde!

Mike heeft dus al enige ervaring in liefdesprogramma’s. In LLDL ging hij destijds op date met Christina, maar uiteindelijk bleek dit toch geen match made in heaven te zijn. Zal hij wel de liefde gaan vinden bij Elanor? We zullen het zien…

Geruchten

Overigens gingen er ook de geruchten rond dat Mike onder de naam ‘Brad’ te boeken zou zijn als ‘man van betaalde liefde’ bij The Men’s Company. Zelf ontkende hij dit verhaal en werden er volgens hem onrechtmatig foto’s van hem gebruikt op die site. Naar eigen zeggen heeft hij nooit voor dit bedrijf gewerkt. “Ik hoef niets te bewijzen, ik ken de waarheid. Mijn mensen kennen de waarheid. Meer heb ik niet nodig”, zei Mike over de geruchten.

Lees ook: Oh no: is dit getrouwde koppel de eerste mistake in MAFS?

Bron: Grazia, Love&Reality | Beeld: Facebook, Videostill MAFS: Match or Mistake