Miljoenenjacht hilariteit: Linda de Mol krijgt slappe lach en opwinding over kandidaat Tim

Miljoenenjacht

Het geld was bij Miljoenenjacht even bijzaak

Waar het bij het RTL4-programma Miljoenenjacht vaak over de gigantische bedragen gaat die Linda de Mol mag uitdelen, was dat gisteravond even anders. Vooral kandidaat Tim zorgt voor heel wat opwinding op Twitter. Welke bedragen uitgedeeld Linda uitkeert, maakt opeens niet zo gek veel meer uit. 

De looks van de jongen blijven niet onopgemerkt.

Tim

Stiekem hoopte alle vrouwelijke kijkers dat Tim door zou gaan naar de finale, maar helaas. De mannelijke eyecandy verliet net voor de finale door op de knop te drukken en 53.300 euro mee naar huis te nemen. Dat was tevens als de tweede keer dat Tim de vrouwelijke dromers teleurstelde. Even daarvoor sprak Tim de woorden ‘Ik heb een vriendin’ uit en toen spatte bij veel vrouwen de droom al uit een. De Nederlandse mister Grey bleek toch al weggekaapt. Desalniettemin zorgde de kandidaat voor heel wat reacties.

Slappe lach

Niet alleen Tim zorgde voor de nodige reacties. Ook een spraakverwarring van Linda de Mol zorgde voor wat lachsalvo’s. Een vrouw uit Muntendam had net een vakantie gewonnen en vertelde dat ze met Bert heen zou gaan. Linda de Mol vroeg haar of Muntendam groot was en of ze hem kende -doelend op heel iemand anders dan Bert-, maar de vrouw reageerde gekscherend dat Muntendam best groot was maar dat ze met Bert in een huis woont. Linda de Mol schiet in de lach en dat zorgt voor een hilarisch tafereel. Wil je het graag zien? Het fragment vind je vanaf 21:02.

Lees ook: Ali B stuit op veel kritiek op foto waarop hij doucht met zoontje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: videostill Miljoenenjacht