Onverwachte wending in Miljoenenjacht kost kandidaat Ruud ruim 3,5 ton


Ruud had met ruim 3,5 ton naar huis kunnen gaan maar eindigde met 18.000 euro

De 59-jarige Ruud nam gisteren deel aan het RTL 4-programma Miljoenenjacht. Hoewel hij goed begon in het finale spel en veel hoge bedragen overhield, nam het al snel een andere wending. Ruud kreeg een bod van ruim 3,5 ton, maar bleef gestaag doorspelen. Helaas voor hem, want uiteindelijk verliet hij het spel met 18.000 euro.

Op social media wordt er veel kritiek geuit op Ruud.

‘Domste kandidaat ooit’

Op de sociale media barstte het los gisteravond na de eerste aflevering van Miljoenenjacht. Zo werd Ruud de ‘domste kandidaat ooit’ genoemd. In eerste instantie speelde de oud-raadslid van Oestgeest in het finale spel veel kleine bedragen weg. Ruud bleef optimistisch en bleef – mede door advies van zijn vrouw – gestaag doorspelen. Helaas ging het toen mis.

Ruim 3,5 ton

Er werd een groot bedrag van ruim 3,5 ton geboden, maar toen de deelnemer door bleef spelen kelderde het bedrag al snel naar 97.000 euro. Op dat moment was er nog een koffertje met 2 miljoen euro over en daarom bleef Ruud doorspelen. Helaas gokte Ruud verkeerd en werd ook dit koffertje al snel weggespeeld. Hij bleef achter met een eindbod van 18.000 euro.

Met opgeheven hoofd naar huis

Ruud hoopte van tevoren voldoende geld binnen te halen om een nieuw huis of appartement aan het Italiaanse Comomeer te kunnen kopen. Met de 18.000 euro die hij uiteindelijk binnen haalde is dit helaas niet voldoende. Toch ging Ruud, samen met zijn vrouw, met een opgeheven hoofd naar huis. Winston Gerschtanowitz ging na het finale spel bij een thuisspeler langs. “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dit is een van de laagste bedragen die ooit gewonnen zijn bij Miljoenenjacht. Ik had jullie meer willen geven, maar dit is echt wat er in de studio is gedaan.”

Bekijk hieronder de volledige uitzending van Miljoenenjacht:

 

Lees ook: RTL trekt stekker uit RTL Late Night, vanavond laatste uitzending

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill