Miljuschka doet het rustiger aan nadat ze vorige week instortte

De presentatrice heeft een zware periode achter de rug

Miljuschka Witzenhausen heeft een bewogen periode achter de rug. Naast haar werk als presentatrice en tv-kok en de verbouwing van haar huis, is ook het proces tegen haar oom Willem Holleeder haar niet in de koude kleren gaan zitten. Daarom heeft Miljuschka op Instagram laten weten het wat rustiger aan te doen.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben ingestort vorige week”, schrijft Miljuschka in haar stories op Instagram.

Rust

Miljuschka heeft een behoorlijk zware tijd achter de rug. Dat laat de tv-kok weten in een bericht op Instagram. ”Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben ingestort vorige week”, biecht Miljuschka op aan haar volgers. ”Ik heb besloten de komende tijd rust in te lassen.” Ze vertelt dat het de afgelopen periode nogal veel is geweest en dat ook het proces tegen haar oom Willem Holleeder een diepe indruk op haar heeft gemaakt. Haar moeder Astrid is getuige geweest in de zaak en zij leeft hierdoor continu in grote angst.

 Alleen maar gerend

”Het is ook niet niks geweest. Verhuizen, verbouwen, een proces, altijd aan zijn voor werk. Ik moet nu eerst alles in huis op de rit krijgen. Dan komt de rest weer”, vervolgt Miljuschka. De komende tijd zal de presentatrice zich gaan richten op koken, uitrusten en bijkomen. ”Als jullie mij minder zien de komende tijd, dan kan dat kloppen. Ik heb de laatste jaren alleen maar gerend.”

Lees ook: Dave en Donny Roelvink onder vuur na seksistische opmerkingen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte Fotopersburo Edwin Janssen, fotomontage videostills Instagram Miljuschka