Miljuschka Witzenhausen doet boekje open over oom Willem Holleeder

De presentatrice beantwoordde openhartig de vragen van haar Instagram-volgers

Miljuschka Witzenhausen stelde haar 196.000 volgers op Instagram de vraag: ‘Wat wil je van mij weten?’ De Instagrammers vroegen de presentatrice daarop het hemd van het lijf. Natuurlijk kon de vraag: ‘Wat vind je ervan dat je familie bent van Willem Holleeder?’ niet ontbreken. Hoewel dit voor Miljuschka naar eigen zeggen een gevoelige kwestie is, gaf ze een eerlijk en open antwoord.

”Ik krijg hier altijd veel vragen over en in principe praat ik hier niet over”, zo schrijft Miljuschka.

Willem Holleeder

Miljuschka besloot dat het een leuk idee was om een Q&A te houden met haar Instagram-volgers. ‘Wat wil je van mij weten?’, schreef de presentatrice op het medium. Haar 196.000 volgers reageerden massaal en onderwierpen haar aan een vragenvuur. Miljuschka gaf overal een eerlijk antwoord op. Eén van de vragen was natuurlijk wat ze ervan vindt dat crimineel Willem Holleeder familie van haar is. ”Ik krijg hier altijd veel vragen over. In principe praat ik er niet over”, schrijft Miljuschka in haar Instagram-story. ”Ten eerste zie ik mezelf als dochter van Astrid Holleeder. Ten tweede is het zo’n groot verhaal dat je er bijna niets meer naast kan zijn.”

Moeder Astrid

”Iedere voorpagina, het journaal of praatprogramma besteedt er meer dan eens aandacht aan. Het is moeilijk, pijnlijk, traumatisch en niet uit te leggen”, biecht Miljuschka op. ”Maar bovenal hou ik intens veel van mijn moeder en ben ik trots op haar.” Astrid Holleeder, Miljuschka’s moeder, zit al geruime tijd ondergedoken. Samen met haar zus Sonja is ze één van de belangrijkste schakels in het proces tegen Willem Holleeder. Astrid schreef het boek Judas over de relatie met haar broer Willem. ”Zij heeft alles het beste omschreven in haar boeken. Dus wil je weten hoe het voelt? Lees dat”, zegt Miljuschka.

Doorzetten

Miljuschka zegt ondanks alles blij te zijn dat ze heeft leren doorzetten. ”Iedere situatie is weer een les en geeft me kracht. Daar geloof ik in. Ik ben een strijder erdoor geworden.”

Lees ook: Erik de Vogel en Caroline de Bruijn vertellen over hun GTST-salaris

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Jinek