Miljuschka Witzenhausen openhartig over botox

miljuschka

De presentatrice vertelt of ze wel eens langs de cosmetisch arts is geweest

Menig BN’er brengt regelmatig een bezoekje aan de cosmetisch arts. Tv-kok Miljuschka Witzenhauzen is daar een van, al gaat ze er niet per se langs om er mooier uit te zien. Haar bezoekjes hebben namelijk een medische reden.

Migraine

Miljuschka vertelt in haar Instagram Stories namelijk dat ze vaak last heeft van migraine. De oplossing hiervoor? Botox in je voorhoofd.  “Ik laat steeds botox spuiten tegen migraine. Ja, dat is echt fantastisch”, zegt Miljuschka in de video. Ze heeft onder meer botox laten spuiten in haar kaken, slapen, hoofd en achterhoofd. En dat werkt top voor de presentatrice. “Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond.”

Foutje

Overigens is het ook wel eens mis gegaan en werd er scheef gespoten. Hierdoor zat er aan de ene kant van haar gezicht meer botox dan aan de andere kant, en dat leverde een gek gezicht op… “Iedere keer als ik lachte had ik een scheve mond. Dus ik dacht: wat is er met me aan de hand?” Of Miljuschka ooit voor meer dan alleen botox langs de plastische chirurg zou gaan? Dat ziet ze niet zitten. Zo vindt ze de facelifts die vele Hollywood-sterren hebben ondergaan maar niks. “Heb je die shoots van hen gezien? Sorry, wat is dat nou weer? Dat we weer opeens tot ons 53ste ook zo eruit moeten zien. Dat kan toch niet?”

Lees ook: Miljuschka openhartig over stiekeme ontmoetingen met moeder Astrid Holleeder

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress