Het moddergooien gaat door… ‘Minnares’ Michael reageert op alle ophef!

Barbie

Het moddergooien tussen Barbie en Michael is nog lang niet ten einde…

Al geruime tijd gaan er hardnekkige geruchten dat het niet goed gaat tussen Samantha ‘Barbie’ en Michael van der Plas. Er zou een andere vrouw in het spel zijn en Barbie probeerde Michael jaloers te maken door te doen alsof zij een relatie had met porno-ster Rolf Tangel.

Geintje
Dit geintje viel niet helemaal in de smaak bij Michael en Barbie probeerde het één en ander te lijmen met een emotionele post op Instagram: ,,Dacht in die emotie dus een grap uit te halen. Eerlijk is eerlijk, gedreven door een stuk jaloezie en onzekerheid. Voel me onmachtig en kapot. Krijg geen hap door m’n keel.” Dat het niet goed met haar gaat is duidelijk, maar het drama is nog niet ten einde.

Vermeende minnares
De vermeende minnares van Michael doet nu ook haar zegje. Juul, de gezamenlijke vriendin van Barbie en Michael, zou in Spanje wel érg intiem contact hebben gehad met de man van Samantha. ,,Mike en ik kennen elkaar gewoon en ik weet niet waar alle commotie vandaan komt. Als je een keer hoi zegt, hebt je al gelijk een relatie. En dat is gewoon niet waar”, vertelt ze aan Shownieuws. “En dat ik in Spanje ben, dat klopt. Want ik ben met mijn moeder en ik ben wel vaker hier.” Samantha gelooft er echter niets van.. Lees verder op pagina 2.


Pagina 1/2