Moeder bevalt binnen 11 maanden twee keer van een tweeling!

Dat zal wel even schrikken zijn geweest…

Wanneer blijkt dat je niet in verwachting bent van één kind, maar van twee, is dat al best een hele verrassing op zich. Echter kan daar nog een schepje bovenop gedaan worden wanneer je vlak na de bevalling wéér zwanger bent van -wederom- een tweeling. Voor de Britse Jackie was dat het geval.

Binnen een jaar van één kind, naar vijf kinderen.

Zwanger
Jackie en Tony Kay waren in een euforische staat toen ze begin 2016 tot de ontdekking kwamen dat Jackie in verwachting was. Het stel had al een dochtertje en een tweede kindje was meer dan welkom. Dat er binnen minder dan een jaar niet een tweede kindje, maar ook een derde, vierde en vijfde bij zou komen, had het koppel nooit verwacht.

Tweeling 
Al snel bleek dat Jackie niet in verwachting was van één kindje, maar van twee. Op 11 oktober 2016 kwamen de twee meisjes ter wereld: Sarah en Paige. Het stel was nog amper op adem gekomen van de gezinsuitbreiding toen Jackie weer zwanger bleek te zijn. Dat was ‘een grote verrassing’ voor het koppel. “We hadden het niet gepland. Toen ik de positieve test in mijn handen had, waren Tony en ik verbluft. Net een tweeling en dan zo snel nog een kindje”, vertelt het stel aan DailyMail.

Nóg twee erbij
Wat bleek echter? Het stel zou weer twee kindjes verwelkomen. Nog geen jaar na de geboorte van de meisjes beviel Jackie van twee jongetjes: Wesley en Nicholas. De 28-jarige vrouw vertelt dat ze het heerlijk vindt om moeder te mogen zijn, maar dat het wel aanpoten is. Of er meer kinderen op de planning staan? “Nee, twee tweelingen is meer dan voldoende.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: DailyMail