Jakkes: moeder en dochter (13) doen verschrikkelijke ontdekking in hun badkamer

De douchegel van de 13-jarige dochter was niet zo onschuldig als ze dachten

Jezelf onder de douche even insmeren met een lekker douchegelletje was er voor een 13-jarig meisje niet bij. Vlak voordat de tiener een douche wilde nemen, zag ze opeens een vreemde fles douchegel in haar badkamer staan. Tot haar grote schrik bleek het niet zomaar een fles douchegel te zijn…

Het dertienjarige meisje kon de fles Axe douchegel in haar badkamer niet plaatsen. Naar haar weten stond deze er eerder niet en daarom besloot de Britse tiener de fles wat beter te bestuderen. Een vreemd gaatje in de fles had onmiddellijk haar aandacht. Ze nam de fles mee naar haar moeder en samen ontdekten ze wat er daadwerkelijk aan de hand was.  In de fles bleek een mobiel verborgen te zitten. Het gaatje dat het meisje ontdekte, bleek zo gepositioneerd te zijn dat de camera van het toestel hier doorheen kon filmen. Jakkes!

De douchegel bleek in de badkamer te zijn neergezet door Michael Magic. De 38-jarige uit Bristol, Verenigd Koningkrijk, had de fles neergezet zodat hij opnames kon maken van de douchekabine. Hoe de man de fles in de badkamer wist te plaatsen is niet bekend.

De 38-jarige verontschuldigde zich direct. Ook vertelde hij dat hij zo’n stunt al eens eerder uithaalde. Zelf verklaart Michael dat hij niet snapt hoe hij zich zoiets in zijn hoofd kon halen. Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar met uitstel en moest het slachtoffer een boete betalen.

Wil je dit artikel nog een keer lezen? Bewaar het op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pixabay