Moeder Erica Meiland overleden: ‘Rust zacht mama’

Familie Meiland

Een verdrietige week voor de familie Meiland

De moeder van Erica Meiland is vorige week, op donderdag 30 juni, overleden. Zowel Martien Meiland als Erica staan stil bij het overlijden van hun (schoon)moeder. Jenny Renkema – Hof werd 93 jaar oud. 

Een tweede moeder

“Rust zacht mama”, schrijft Erica op Instagram bij een foto van haar moeder. Ook Martien staat op social media stil bij het overlijden van zijn schoonmoeder: “41 jaar in mijn leven… mijn 2 de moeder! Rust zacht…”. 

Onvergetelijke oma

Jenny Renkema – Hof overleed vorige week op 30 juni op 93-jarige leeftijd. “Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend, hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare (schoon)moeder en onvergetelijke oma”, luidt de tekst die de familie deelde op de rouwkaart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Steunbetuigingen

Op Instagram regent het steunbetuigingen van bekende Nederlanders en fans. Presentatrice Britt Dekker en zangeres Samantha Steenwijk laten veel betekende hartjes achter onder het bericht van Erica en net als vele fans condoleert presentator Victor Brand de familie met het verlies. Ook wij wensen de familie Meiland veel sterkte met het verlies.

Bron: Instagram Erica Meiland | Beeld: BrunoPress