Deze moeder is helemaal klaar met haar luie zoon en verzint een wel héél bijzondere manier om hem aan het werk te zetten….!

Deze moeder was klaar met haar luie puberzoon!

De Britse moeder Donna Cooper was er helemaal klaar mee dat haar 16-jarige puberzoon Nick de hele dag thuis zat te niksen. De opstandige puber was wegens slecht gedrag een tijd geschorst van school en zat de hele dag thuis te gamen.

Voor Donna was de maat op een gegeven moment echt vol en ze besloot een oproep op Facebook te plaatsen om haar zoon aan het werk te krijgen! “Nick en school is gewoon geen goede combinatie, maar hij is echt een harde werker”, schreef ze in haar Facebookpost. Moeder Donna was het niet gewend om haar zoon overdag thuis te hebben. “Ik vertik het om mezelf uit de naad te werken, terwijl mijn zoon thuis zit te gamen.” Dus biedt ze haar zoon gratis aan voor taakjes: ,,Kun je mijn zoon gebruiken voor wat taakjes? Dan is hij helemaal van jou, gratis.” Na een dag had Donna al een reactie van de eigenaar van een strandtent, die hem wel een paar uur kon gebruiken. “Ik liep zijn kamer in en vertelde hem dat hij de dag erna moest werken.” Heel enthousiast reageerde Nick niet, maar hij ging wel. ,,De eigenaar van het café was super enthousiast, Nick mag blijven”, vertelt moeder Donna aan Hull Daily Mail. “Sommige pubers denken dat de banen zomaar uit de lucht vallen, maar dat is niet zo!” Hij heeft er in de toekomst ook nog wat aan volgens de Britse: “Ik wil dat mijn zoon dingen leert in het leven, en dankzij de oproep heeft hij nu een baan en een goede referentie.” Wat vind jij van de actie van Donna? Terecht of totaal overdreven? Laat het ons weten!

Bron: RTL