Moeder Christina uit ‘Hotter Than My Daughter’ mag van haar vriend haar zwangere dochter niet zien…

lia

‘Dan denkt hij weer dat ik met één of andere man in bed heb gelegen’

In het programma Hotter Than My Daughter geeft Gordon een make-over aan moeders die op het gebied van kleding de weg een beetje eeh, kwijt zijn. Afgelopen zondag werd de aflevering met moeder Christina erin uitgezonden. Christina is voor het programma opgegeven door haar zwangere dochter. 

Erotische winkel
Moeder Christina is veel gewicht kwijtgeraakt; voorheen droeg ze maat 46 en tegenwoordig is dat een veel kleinere maat. Reden genoeg voor Christina om haar lichaam weer te laten zien aan de buitenwereld. Dit doet ze door geen normale kleding, maar kleding uit een erotiekzaak te scoren. Dochter Geessiena kijkt het geheel met lede ogen aan en zou graag willen dat haar moeder zich iets klassieker kleedt.

‘Foute vriendjes’
Dit is alleen niet de enige reden dat dochter wil dat moeder meedoet aan het programma; de band tussen moeder en dochter moet ook nodig aangesterkt worden. Een goede band is er door de foute vriendjes van Christina nooit echt geweest. Hierdoor is ze ook nog nooit mee geweest naar een echo van haar zwangere dochter; iets wat dochter Geessiena verschrikkelijk vindt. De reden? Christina haar vriend keurt het niet goed dat ze tijd met haar dochter doorbrengt: “Mijn vriend wil mij voor zichzelf hebben. Wil ik dan wel naar mijn dochter toe dan wordt er gezegd ‘met wie ben je nu weer op bed geweest?'” Gelukkig is de relatie volgens Christina zelf geen lang leven beschoren: even later vertelt ze aan Gordon ‘wel weer klaar met die man’ te zijn.

Wil je dit bericht nog een keer lezen? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Hotter Than My Daughter | Beeld: video still