Alleenstaande moeder mist school, de reactie van haar leraar is onbetaalbaar!

alleenstaande

Deze alleenstaande moeder hoeft nooit meer een les te missen

Een moeder zijn is niet altijd even makkelijk en zeker niet wanneer je de opvoeding van je kind helemaal alleen moet doen. Alleenstaande moeder Morgan King studeert nog en werkt ’s nachts om voor haar zelf en haar kind te zorgen. Geen makkelijk bestaan en zeker niet als de kinderopvang ook niet meewerkt. 

De 21-jarige Morgan kan geen opvang regelen voor de dag dat ze naar school moet en daar een tentamen moet maken. Ze stuurt haar docent een mailtje en de reactie die ze krijgt is werkelijk hartverwarmend.

Hoi Morgan,

We vroegen ons al af waar je was vanochtend 🙁

Wat jammer om te horen dat je door de opvang niet naar de les kon komen. Je mag nog steeds je opdracht inleveren. Voortaan als je geen opvang kan vinden, kan je Korbyn gewoon meenemen naar de klas. Ik zou het super vinden om haar vast te houden tijdens het lesgeven, zodat jij je alsnog kan concentreren op je schoolwerk. Ik werk op de opleiding kinder- en familiewetenschap, hoe raar zou het zijn als dat niet kon! Ik meen dit serieus, neem Korbyn de volgende keer gewoon mee.

Over het tentamen van vandaag: het kan gewoon één van de twee zijn die je laat vallen dit semester. Geen zorgen. Je afwezigheid van vandaag telt ook niet mee.
Laat het me weten als ik je nog met iets anders kan helpen!

Dr. H

Morgan plaatst de mail op Twitter en binnen korte tijd stromen er reacties binnen. “Dat is nou een echte leraar”, en “Deze professor verdient een medaille”, zijn reactie die binnen komen. De professor ziet het zelf als een kroon op haar beslissing. Het bewijst haar maar weer dat ze de juiste keuze gemaakt had om Morgan uit te nodigen Korbyn mee te nemen.

Wat vind jij van de actie van deze docent? Laat het ons weten! 

Bron: Bored Panda