Moeder Sharon emotioneel na luxe week in Steenrijk, straatarm

steenrijk-straatarm-sharon

De moeder schiet vol als haar droom uitkomt

In de nieuwste aflevering van Steenrijk, straatarm zien we hoe moeder Sharon haar huis ruilt met dat van dj Moschino (Mohsen) en zijn vriendin Willemijn. Terwijl dj Moschino in luxe leeft, is dit bij Shanon allesbehalve het geval. Een luxe verrassing maakt haar dan ook ontzettend emotioneel. 

Schuldsanering

Sharon werkt in de horeca en houdt al haar financiën bij in een kasboekje. Ze zit nu in de schuldsanering en hoopt door op de kleintjes te letten en een sober bestaan te leiden dat de ellende snel achter de rug is. Samen met haar dochter Givenny moet ze iedere maand de eindjes aan elkaar knopen. Met z’n tweeën moeten ze namelijk rondkomen van 70 euro per week. Dit terwijl de ‘steenrijke’ familie wekelijks ruim 2000 euro te besteden heeft.

Sneeuwpret

Sharon had altijd één grote wens: op de latten staan. Door corona is wintersport een lastige kwestie geworden. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om Sharon toch dat wintergevoel te geven. Haar dochter verrast haar namelijk met een bezoek aan Snowworld, zodat haar wens toch in vervulling kan gaan. Daar is Sharon enorm gelukkig mee. “Ik heb in ieder geval genoten, dat pakt niemand meer van mij af”, glundert Sharon na haar avontuur in de sneeuw.

Tranen van geluk

Toch is dit niet het enige dat Sharon cadeau krijgt. Ze krijgt namelijk ook een nieuwe coupe aangemeten en koopt een jas voor honderden euro’s. Alle verrassingen zorgen ervoor dat ze volschiet, en ze vertelt dat ze dit nooit had verwacht. “Normaal kost dit [de kapper] 150 euro. Dat kan ik niet betalen. (…) Ik ben nog nooit zo emotioneel geweest, maar het zijn tranen van geluk”, aldus Sharon.

Lees ook: Veelbewogen reacties op ‘arm’ gezin in Steenrijk, Straatarm

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Steenrijk, straatarm