Dit is hoe de prachtige jarige moeder van Tim Douwsma eruitziet

Tim heeft zijn looks duidelijk niet van een vreemde

Toen Tim Douwsma in 2014 de ‘douze points’ uitdeelde tijdens het Eurovisiesongfestival, stal hij de harten van een hele hoop mensen. Opeens had iedereen het over ‘the hot dutch guy’ en de blonde Fries ontving liefdesverklaringen van over de hele wereld. Dat hij zijn knappe uiterlijk niet van een vreemde heeft, bewijst hij maar weer eens met een nieuwe foto op Instagram. 

Tims moeder mocht gisteren alweer zestig kaarsjes uitblazen, maar dat is beslist niet aan haar te zien. Wat een mooie vrouw!

Tim Douwsma

Tims ‘mem’ is gisteren 60 jaar oud geworden en ter ere hiervan plaatste de zanger een kiekje van hen samen op Instagram. Wat meteen opvalt, is dat zijn moeder er nog altijd fantastisch uitziet. Tim heeft zijn looks klaarblijkelijk niet van een vreemde. ”Van harte mem!” schrijft de zanger bij de foto. Onder het plaatje stromen de felicitaties binnen. ”Gefeliciteerd met je knappe moeder!”, schrijft iemand en een ander merkt op: ”Wat lijken jullie toch veel op elkaar!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Van harte mem!! ??????? #60

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Songfestival

Goede looks zitten Tim duidelijk in de genen, iets wat ook in het buitenland niet onopgemerkt bleef. Toen de knappe Fries in 2014 de punten mocht uitdelen tijdens het Eurovisiesongfestival, stal hij daarmee heel wat harten. Nu, vijf jaar later, zijn een eental fans hem nog niet vergeten. Zo stelt iemand voor om Tim Douwsma volgend jaar als presentator te kiezen, als Nederland de organisatie van het Songfestival voor zijn rekening neemt. ”Laten we een petitie starten om Tim Douwsma presentator te maken tijdens het Eurovisiesongfestival volgend jaar”, zo schrijft een fan op Instagram. Tim zelf ziet het duidelijk wel zitten en laat weten dat hij het een goed idee vindt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hahah! ???? #vindikeengoedidee #esf #songfestival ????

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Lees ook: Marco en Leontine Borsato vieren 21-jarig huwelijksjubileum

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Anneke Janssen